Tele: 08-673 33 50

Välkommen till Företagsmotion och Träning för livet!

Vill Du jobba hos oss?

Dont wish for it


Budo & Fitness är Sveriges ledande företag med specialinriktning på produkter för kampsport- och gymträning. Vi har butiker över hela landet, e-handel samt grossistavdelning med egna varumärken. I sortimentet återfinns de övergripande varugrupperna: Sportkläder, Träningstillbehör, Träningsutrustning, Kosttillskott och Kampsportsartiklar. Våra ledord är inspiration, kunskap, kvalitet och resultat. 

 

 ___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Content manager

 

Du skall vara duktig på att skriva relevanta texter inom kampsport och gymträning samt uppdatera wordpress hemsidor, sociala media och Magento webshop samt andra e-handels plattformar.

 

Kunna planera och arbeta självständigt.

 

Enklare bildbehandling i photoshop.

   

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Butikscäljare extra

 

Vi söker dig som är resultatinriktad, driven och älskar mötet med kunden. Du är flexibel, lyhörd och engagerad säljare som brinner för service och försäljning.

Du ska vara intresserad av träning och hälsa, gärna några års erfarenhet av sälj eller butiksvana. Du kan arbeta självständigt och är inte rädd för att ta egna initiativ.

Tidigare kampsportserfarenhet eller kostutbildning är ett stort plus.

Vi är i dagsläget i behov av extrapersonal som jobbar ca 10 timmar/vecka i butiken både på vardagar och helger. Detta kan förändras under anställning.

Butiken har öppet mellan 10-19 på vardagar och 11-16 på helger, du kommer att vara schemalagd både på vardagar och helger.

Som extraanställd kommer du främst att jobba som säljare i butiken. Du kommer även att hjälpa till med att fylla på butiken med varor, packa upp beställningar och stödja driften i butiken.

Är du den rätta för oss? Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och bild till: johan.kratzel@budofitness.se dock utan bilagor, klistra in all texten i ett vanligt e-mail, tack!

I ämnesraden skriver du "Extra Sveavägen".

 

Skicka din ansökan via mejl till: johan.kratzel@budofitness.se

   

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________Ansökan 

Ansök via mailen info@budofitness.se, vi tar ej emot bilagor i ansökan pga virusrisken, vv klistra in all text direkt i mailet, tack!

Ange vilken tjänst Du söker i ämnefältet.

Läs mer på https://budofitness.se//om-oss.

 

 

Läs mer och följ oss gärna på Facebook  Instagram  Twitter  YouTube  LinkedIn